Online vagy telefonos konzultáció, vényírás

A Léda Magánklinika a koronavírus terjedése miatti járványhelyzetben személyes találkozások nélküli, online vagy telefonos konzultációt és vényírást tesz lehetővé pácienseinek. Az így igénybe vett orvosi szaktanácsadás (konzultáció) fizikális vizsgálatot nem nyújthat, és a következőkre terjedhet ki:

  1. még nem véleményezett leletek (pl. labor, ultrahang vizsgálat) alapján szakorvosi vélemény felállítása; javaslat adása a követendő gyógymódra; szükség esetén a gyógyszeres kezelés menetére; vényírás,
  2. a rendszeres felülvizsgálatra, kontrollra járó páciensek esetében az aktuális állapot megbeszélése; javaslat adása a további életvitelre; javaslat a szükséges gyógyszerek szedéséhez vagy elhagyásához, szükség esetén vényírás,
  3. bizonyos friss panaszok esetén a panaszkör értékelése, tanácsadás, annak eldöntése, hogy szükséges-e akut kórházi ellátást igénybe venni.

Az online vagy a telefonos konzultáció során a szakorvos a személyes kontaktus, illetve fizikális vizsgálat hiányának megfelelően csökkentett értékű elektronikus leletet ad ki, a további életvitelhez, gyógyszerek szedéséhez vagy elhagyásához ad útmutatást. Amennyiben olyan panasz merül fel, amelyhez elengedhetetlen a fizikai, személyes vizsgálat, a szakorvos erről tájékoztatja a pácienst, és erre időpontot javasol.


Az online vagy telefonos orvosi konzultáció igénybevételének menete:

1. Regisztráció

A szolgáltatásra az alábbi hivatkozáson elérhető űrlap kitöltésével regisztrálhatnak ügyfeleink.


Léda E-Klinika regisztráció


Amennyiben korábbi leleteiket szeretnék elküldeni, kérjük azokat csatolják – olvasható minőségben lefényképezve, vagy beszkennelve – az űrlap kitöltése során. (Fontos! A fájlok egyenkénti mérete nem lehet nagyobb 3 megabájtnál! Elfogadott fájltípusok: .pdf, .jpg, .png.) A sikeres regisztrációról megerősítő e-mailt küldünk. Ha a megküldött információk alapján szakorvosunk személyes, labor- vagy egyéb vizsgálat elvégzését látja indokoltnak, arra recepciónk ad időpontot.

2. A sikeres regisztráció után recepciós munkatársaink telefonon vagy e-mailen megkeresik az időpontot igénylőt, és egyeztetik a teendőket: pl. adatok pontosítása, a csatolt leletek elküldésének sikeressége, a konzultáció lehetséges időpontja.

3. Az online vagy telefonos konzultációt igénylő e-mailen megkapja azt a számlaszámot, amelyre a konzultáció díját be kell fizetni.

4. A páciens a díj befizetéséről a banki visszaigazolást e-mailen megküldi a Léda Magánklinikára (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

5. A díj befizetésének ellenőrzése után recepciósaink telefonon vagy e-mailen egyeztetik a konzultáció időpontját, illetve az annak során használt telefonos vagy online csatornákat. A konzultációról a végleges számlát ezt követően elektronikus formában fogjuk megküldeni.

6. A kapott időpontban, a pácienssel megbeszélt módon (online vagy telefonon) a szakorvos felveszi a kapcsolatot, a beszélgetés kezdetén adategyeztetést végez (név, születési idő, hely, TAJ szám), és megkezdődhet a konzultáció, amelynek maximális ideje 20 perc. Csak vényírás esetén maximum 5 perc.

7. Az online vagy telefonos orvosi konzultáció díja: 9 000,- Ft. Vényírás (e-recept) a szedendő gyógyszerekhez: 3 000,- Ft. Pszichológusi konzultáció időtartama 30 perc, díja 10 000,- Ft.


FIGYELEM!

Az online vagy telefonos konzultáció nem helyettesíti a szakorvossal történő személyes találkozást és orvosi vizsgálatot, vagy más egészségügyi szolgáltatást, ezért a Léda Magánklinika üzemeltetői nem vállalják a fizikális vizsgálat elmaradásából származó felelősséget. Véleményüket kizárólag a rendelkezésre bocsátott adatokból és a páciens által elmondottakból tudják kialakítani.

Szakorvosaink, akik online vagy telefonos konzultációval elérhetőek:
dr. Alotti Nasri  - péntek 13.00 órától
    (rendelési időtől eltérően)
dr. Bujtor Zoltán  - rendelési időben
dr. Foki Imre  - rendelési időben
dr. Györe Imre  - rendelési időben
dr. Györkös Andrea  - rendelési időben
dr. Kenéz András  - rendelési időben
dr. Kováts László  - rendelési időben
dr. Mándó Zsuzsanna  - hétfő 10.00-12.00
dr. Németh Barnabás  - rendelési időben
dr. Németh László  - rendelési időben
dr. Peterka Csaba  - rendelési időben
dr. Rigó Erzsébet  - rendelési időben

Dr. Süle Zsolt

 - rendelési időben
Dr. Szegedi Adrienn  - rendelési időben
dr. Völgyi Zoltán  - rendelési időben


Gaál Tímea pszichológus  - péntek 14.00 órától
Molnár Katalin dietetikus  - bejelentkezés alapján

 

Léda E-Klinika regisztráció