szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Regényi Péter

BEMUTATKOZÁS:

1961-ben Pécsett születtem. 1985-ben a pécsi Orvostudományi Egyetemen Általános Orvosi Karán szereztem meg orvosi diplomámat. 1990 májusában szülészet- nőgyógyászati szakorvosi vizsgát tettem kiváló eredménnyel. 1986-tól 2020-ig dolgoztam a zalaegerszegi Megyei Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályán. Jelenleg magánorvosként Zalaegerszegen a Léda Magánklinikán, a Zalai Egészségcentrumban, valamint Hévízen a Európafit Hotelben működő Vitalium Laser Centre-ben látom el a hozzám forduló pácienseket.

1995 óta végzek nőgyógyászati endoszkópos műtéteket, önálló operatőri jogosultsággal. 1996 óta van jogosítványom szülészeti és nőgyógyászati ultrahang vizsgálatokra, B kategóriás besorolással rendelkezem. Emellett terhesgondozásra, gyermek- és felnőtt nőgyógyászati vizsgálatokra, nőgyógyászati szűrővizsgálatokra, műtét előtti konzultációra jelentkezhetnek be a hozzám fordulók.

Az egynapos sebészet keretein belül végezhető nőgyógyászati műtéti beavatkozásokat a Léda Magánklinikán végzem.

Az országban elsőként kezdtem meg 2015-ben az ún. intimlézer nőgyógyászati kezeléseket a hévízi Hotel Europafit**** superior szállodában működő Vitalium Laser Centre-ben, heti két alkalommal. E részlegnek társtulajdonosa és egyben orvos-igazgatója is vagyok.

Négy gyermekem van. Társalgási szinten beszélek angolul. 

SZAKRENDELÉSE:

 

RENDELÉSI IDŐ:

  • Csütörtök: 
  • 8.00 - 10.00 Terhességi ultrahang vizsgálat  
  • Szombat: 
  •  Egynapos sebészet, előjegyzés alapján  


    Időpontkérés