urológus főorvos

Dr. Kozma-Bognár Tamás

BEMUTATKOZÁS

1995-ben a győri Czuczor Gergely Bencés Gimnáziumban érettségiztem, ahol tanáraim pozitív hatására az orvosi hivatás felé fordultam, majd tanulmányaimat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán folytattam.

Az egyetemi évek alatt érdeklődésem a manuális szakirányok felé fordult, és az élet úgy hozta, hogy a családomban megjelent betegség az urológia felé fordított. Szakdolgozatomat már az egyetem Urológiai Klinikáján írtam meg, majd ott is kezdtem el dolgozni rezidens orvosként. 2005-ben a Zala Megyei Kórház Urológiai osztályán folytattam munkám az osztályvezető hívására, melynek örömmel tettem eleget zalai születésű révén, ismét haza érkeztem olyan környezetbe, ahol az urológiai ellátás országos szinten is kiemelkedő.

Rendszeresen látogatom mind a hazai és a külföldi urológus kongresszusokat, így tartva naprakészen szakmai tudásomat. Az urológiai osztály vezetője mellett a radicalis tumorsebészetben különös jártasságot szereztem, de természetesen közel az összes urológiai műtéteket, beleértve az endoscopos beavatkozásokat, ESWL kezeléseket, prosztata termoterápiás kezeléseit is nagy számban végzem.
Az urológiai szakvizsga megszerzését követően az urológiai osztály munkáján kívül saját szakrendelést is végzek jelentős betegforgalom mellett.
2013-ban munkámat a Zala Megyei Kórház vezetősége adjunktusi címmel jutalmazta.
2018 decemberétől osztályvezető főorvosi megbízást kaptam.

MUNKAHELYEK

2003-2005. Szegedi Tudományegyetem
2005- Zala Megyei Kórház
2012-2013. Zalaszentgrót Egészségügyi Központ

TÁRSASÁGI TAGSÁG

Magyar Urológus Társaság
Európai Urológus Társaság

NYELVISMERET

angol szakmai középfokú nyelvvizsga
német társalgási szint 

SZAKRENDELÉSE:

 

RENDELÉSI IDŐ: